Bug: Loads wrong map when opening older replay

Anything goes discussion of our BIG new release
Posts: 44
Joined: Fri Jan 04, 2013 12:31 am
Location: Germany

Bug: Loads wrong map when opening older replay

Postby tempelorg » Tue Jan 22, 2013 4:34 pm

I have played thru all 50 levels on hard.
Now, when I replay a level below 50, and then save the game, it'll be saved as level 50. So when I reload that saved game, I get the units as they were at the time of my save, but the map is the wrong one, i.e, always 50.

Can someone confirm this?

Posts: 44
Joined: Fri Jan 04, 2013 12:31 am
Location: Germany

Re: Bug: Loads wrong map when opening older replay

Postby tempelorg » Wed Jan 23, 2013 9:52 am

Is anyone at Rubicon going to look at this? I'd like to know if I can expect a bug fix eventually or if this is an issue that can't be reproduced (in that case, I'm happy to share my files from the app's Library folder)

User avatarRubicon
Site Admin
Posts: 4817
Joined: Tue Jan 03, 2012 11:13 pm

Re: Bug: Loads wrong map when opening older replay

Postby Rubicon » Wed Jan 23, 2013 9:56 am

Sorry about this, its gone in the database to be looked at but we already have a version in submission so it'll be a couple of weeks before it appears.
Regards, Paul Johnson.

Posts: 1
Joined: Thu Jan 24, 2013 10:39 am

Re: Bug: Loads wrong map when opening older replay

Postby nildachang » Thu Jan 24, 2013 11:03 am

Hope that it will appear even sooner.


Return to Great BIG War Game

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests

cron